Mi a tisztánlátás, a jóslás? Kik azok a tisztánlátók és mivel foglalkoznak?

Mi a tisztánlátás, a jóslás? Kik azok a tisztánlátók és mivel foglalkoznak?

Mi a tisztánlátás, a jóslás? Kik azok a tisztánlátók és mivel foglalkoznak?

Vannak kérdéseid az életeddel kapcsolatban? Keres valakit, aki megválaszolja Önnek ezeket a kérdéseket? Ha igen, akkor egy médium a legjogszerűbben segíthet Önnek.
A jóslás a történelem során számos kultúra része volt. Több formája van, ami megnehezíti a fogalom egészének megértését. És mivel nincs elég tudásod, a gondolat elboríthat. Vigyük tehát közelebb a jóslás fogalmához.

Mi a jóslás?
Egyszerűen fogalmazva, a jóslás egy eszköz vagy az információk érzékelésének egy módja. Ez történhet magas szintű perspektivikus képességek alkalmazásával vagy az alapvető emberi érzékszervek természetes kiterjesztésével. A jóslás segítségével meglátja az előre vezető utat, és képet kaphat a konkrét helyzetek megoldásáról. Új perspektívára tesz szert, amely erősebbé és határozottabbá teszi Önt.

Kik a tisztánlátók?
A tisztánlátók olyan személyek, akik arra szakosodtak, hogy információkat közvetítsenek az életedről, a jövődről, a kapcsolataidról és más hasonló aspektusokról. Jóslási képességeiket és intuíciójukat használják, hogy minden kérdésedre választ adjanak.

Mit csinálnak a médiumok?
A médium többféle eszközt is használhat, például tarotkártyákat, kristályokat, numerológiát és ősi rúnaköveket, hogy a szükséges tudást megadja Önnek. A tisztánlátók képesek úgy ráhangolódni, hogy a múltadba is be tudnak nézni, és a jövődbe is bepillantást nyerhetnek. Látni és hallani is tudnak, így képesek belelátni az életedbe.

A tisztánlátók energiaolvasók, akik képesek érzékelni a lélek szintjét, és mindent elmondani, ami az életedben történik. Mindent érzékelnek, ami benned és az energiameződben zajlik. Egyes médiumok természetüknél fogva tehetségesek, mások pedig évekig tartó, szigorú képzésen vesznek részt, hogy csiszolják képességeiket. A szerelmi élettel, kapcsolatokkal, egészséggel, karrierrel kapcsolatos kérdésekre specializálódtak.

Amit tudnod kell, mielőtt felkeresel egy médiumot:
Ha meglátogat egy médiumot, ne ragaszkodjon semmilyen konkrét napirendhez. Egy igazi médium nem tudja ellenőrizni az általa közölt információkat. Olyan válaszokat adnak, amelyek rajtuk keresztül jönnek, nem pedig tőlük. Tehát azt mondják meg, hogy mire van szükséged, nem pedig azt, hogy mit „akarsz”.
Mivel Ön fizet a médiumnak az idejéért, hagyja, hogy végezze a munkáját. A jó jövendőmondó az, aki az idő nagy részében beszél, és megkérheti Önt, hogy ellenőrizze az általa adott információkat.

Óvakodjon a hiteles információktól. Egy igazi jósnő nem fogja megmondani a pontos kódot vagy beszélgetést. Olyan információfoszlányokat fog adni, amelyek megerősítik az életedben történt eseményeket.

Minden jós médium, de nem minden médium jós. Ezért kérjen időpontot egy jóstól vagy mindkettőtől.

A médiumok az életed különböző területein eligazíthatnak, és megmutathatják a helyes hozzáállást, hogy a dolgokat rendbe hozd. Segíthetnek Önnek azzal, hogy meghallgatják Önt, és a helyes irányba terelik. Lehetőségeket és megoldásokat nyithatnak meg, amelyek jobbá tehetik az élethelyzeteket. Ha tehát dilemma előtt állsz, és nem tudod, hogyan irányítsd az életed a helyes irányba, egy jósnő segíthet a legjobban.


Foglaljon ITT!