Meg vagy átkozva? Hogyan lehet megtörni az átkot?

Hogyan törjünk meg egy átkot?
A legtöbb ember azt hiszi, hogy az átkok a múlté, vagy olyasvalami, ami csak a mesékben létezik, de az átkok valósak lehetnek, és még ma is hatással vannak az életünkre. A valóságban az átok csak egy konkrét szándék, amely az Ön boldogtalanságára irányul, és amelyért valaki más a felelős. Számos modern spirituális mozgalom létezik, amelyben az átkozódást gyakorolhatják: például a voodoo, a wicca és a pennsylvaniai holland, mediterrán és közel-keleti kultúrák babonái.

A boszorkányságban az átok olyan szerencsétlenségért járó átok, amelyet természetfeletti módszerrel, például varázsigével vagy imával hoztak rád. Ezek a varázsigék okozhatják a pénz, az anyagi javak vagy lehetőségek elvesztését, a szorongás érzését, az életben való „megrekedést”, betegséget, vagy akár az Ön vagy egész családja halálát. A legrosszabb az átkokban az, hogy a legtöbb átkozott ember nem is tud róla. Tudhatod, amikor az életedben hirtelen minden rosszra fordul, vagy amikor a boszorkányság szimbólumait találod a házadban, amikor úgy találod, hogy nagyon személyes dolgok hiányoznak, amikor a növényeid vagy a háziállataid furcsán viselkednek vagy haldokolnak, vagy amikor valaki, aki átkoz téged, megjelenik az álmaidban. Szerencsére van rá mód, hogy ellenőrizze és kiderítse.

Ahhoz, hogy megszabadulj egy átoktól (visszafordítsd), meg kell értened az átok eltávolítását és az átok megtörését.
Ha érdekel a boszorkányság, találkozhatsz olyan emberekkel, akik nálad képzettebbek, és könyveket olvashatsz arról, hogyan védheted meg magad a jövőben, és hogyan távolíthatod el a jelenlegi átkot.

Ha azonban csak az átkot szeretnéd eltávolítani anélkül, hogy túl sokat törődnél vele, erre is van egy egyszerű rituálé. Nincs szükség mágikus meggyőzésre. Újhold idején (ha nem tudod megvárni az újholdat, bármelyik csütörtökön megteheted), hajnalban, alkonyatkor, délben vagy éjfélkor fürödj. Készítsünk egy-két csésze sót, és mondjuk el ezt az imát:

„Őseim, isteneim és a magam nevében hívlak benneteket, ó, földi és vízi teremtmények. Jöjj, tisztítsd meg [a célpont nevét] minden gonosz és idegen varázslattól, és állítsd vissza [őket, engem, azt] az egyensúlyt és az egészséget. Akaratunk egyesítésével ez megtörténjen.”

 

Hogyan védekezhetünk az átkok ellen?
Légy kedves másokhoz. Bánjon az emberekkel tisztességesen és tisztelettel. Ne tedd magadat olyanná, akit az emberek meg akarnak átkozni.

Gyakorold a jó mágiát (ha gyakorolod). Ha jó boszorkány vagy, a jó mágia visszatér hozzád. Ha másokat átkozol, az átkok könnyebben érnek téged is. Valószínűbb, hogy eljutnak Önhöz is.

Vegyük fontolóra a közös védővarázslatokat – nemcsak az átkoktól, hanem a világ általános gonosz és rosszindulatú erőitől is.
A káromkodások minden bizonnyal modern világunk részei, de nem kell félned tőlük, hacsak nem átkozol rendszeresen másokat (bármi is az, hagyd abba). A jó mágiát gyakorló, boldog és kedves embereket általában nem sújtják átkok, és az átkok, amelyeket kapnak, kevésbé erősek a saját belső rezgésük miatt.

Hacsak nem tartozol a kockázati csoportba (amit megint csak ne csinálj), égesd rendszeresen a zsályát, és általában nem lesz semmi bajod. További információkért forduljon szakértőinkhez.

forrás: odkaz

Szabadulj meg az átoktól még ma! Foglaljon időpontot nálunk.

Foglaljon ITT!